Quicker hrana za pse

Od svog razvoja Quicker kombinira najbolje pažljivo odabrane i pripremljene sastojke.

Mi radimo naporno da bi osigurali konstantan kvalitet proizvoda tako da  hrana za Vašeg ljubimca ostane istog  kvaliteta svaki dan. Sirovine odabiremo  iz najboljih  prirodnih izvora koji imaju visoku nutritivnu vrijednost i obezbjeđuju Vašem ljubimcu čistu i prirodnu ishranu.

Poboljšana formulacija Quicker  hrane za pse obraća posebnu pažnju porijeklu i kvaliteti sastojaka s iskrenom deklaracijom koja garantuje istu premium kvalitetu s ukusnim proizvodom u ambalaži.

Quicker Adult Standard  i Quicker HE Super Premium se karakterišu:

100% prirodnim sastojcima najbolje kvalitete.

Nutrijentima sačuvanim tokom proizvodnje .

Bez sadržaja sintetičkih boja, arome i konzervanasa.

Sirovinama s najvećim sadržajem hranjivih sastojaka.

Visok stepen probavljivosti koji omogućava optimalnu apsorbciju hranjivih sastojaka.

Naša garancija kvaliteta, da bi se osiguralo da su svi nutrijenti zdravi i sigurni za vašeg psa, se obezbjeđuje nezavisnom inspekcijom akreditovanih laboratorija koristeći testove identične za hranu za ljudsku upotrebu.

U našoj internoj laboratoriji s najsavremenijom opremom provodimo svakodnevna ispitivanja od prijema sirovine do gotovog proizvoda u ambalaži na izlazu iz fabrike. Ukoliko sirovina ne zadovoljava naše visoke standarde odbija se i vraća.

Svi animalni proteini vode porijeklo od životinja koje su pogodne i za ljudsku upotrebu. Ovo znači da mi ne koristimo proteine povrća i žitarica kao primarne izvore proteina. Mi pratimo porijeklo naših sastojaka tako da naši glavni sastojci u hrani dolaze iz Evrope.

Naša politika je da dobrovoljno pozivamo nezavisne eksperte da ocjene naš kvalitet i za to primamo najveće ocjene. Dobrovoljno prolazimo rigorozne inspekcije naše fabrike kako bi naš kvalitet bio integrisan kroz sam proces.

Najbolja stvar koju možete uraditi za Vašeg psa jeste da mu pružite zdravu, uravnoteženu i kvalitetnu ishranu jer Vaš pas zaslužuje da se osjeća najbolje!

Mi Vam s našom hranom to omogućavamo!

Podijeli objavu:

Facebook
Twitter
LinkedIn