Quicker Adult Standard za aktivnog i zdravog psa

Quicker Adult Standard je namjenski pripremljena hrana za odrasle pse tako da garantuje uravnoteženu razmjeru svih potrebnih sastojaka, siguran kvalitet i prirodan ukus. Sve nutricionističke potrebe su obuhvaćene prema regulacijama evropske i američke asocijacije proizvođača hrane za kućne ljubimce.

Cijeli proces prerade sirovina i proizvodnje gotovog proizvoda se odvija na namjenski specijaliziranoj opremi koja je najsofisticiranija u ovoj oblasti.

Quicker ®  Adult Standard se karakteriše:

•             100% prirodnim sastojcima najbolje kvalitete.

•             Nutrijenti sačuvani tokom proizvodnje.

•             Bez sadržaja sintetičkih boja, arome i konzervanasa.

•             Sirovine s najvećim sadržajem hranjivih sastojaka.

•           Visok stepen probavljivosti koji omogućava optimalnu apsorbciju hranjivih sastojaka.

Od samog početka Quicker ® radi na stalnom razvoju receptura primjenjujući najnoviju tehnologiju  koristeći pažljivo odabrane i pripremljene sastojke. Radimo naporno da bi osigurali konstantan kvalitet proizvoda tako da  hrana za Vašeg ljubimca ostane istog  kvaliteta svaki dan.

Sirovine odabiremo  iz najboljih  prirodnih izvora koji imaju visoku nutritivnu vrijednost i obezbjeđuju Vašem ljubimcu čistu i prirodnu ishranu. Formulacija Quicker ®  hrane za pse obraća posebnu pažnju porijeklu i kvaliteti sastojaka s deklaracijom koja garantuje kvalitetu s ukusnim proizvodom u ambalaži. Sve to potvrđujemo standardima kvalitete.

Podijeli objavu:

Facebook
Twitter
LinkedIn