Izaberite najbolji pijesak za vašu macu

Ako se pitate koji je pijesak najbolji za vašu macu, možete odgovoriti s obzirom na tri razloga. Prvi je taj da se pijesak sviđa mački, drugi da se sviđa vama i treći to kako utiče na mačje zdravlje.

Mnogi vlasnici mačaka nesumnjivo su se barem jednom u životu zapitali koji pijesak je najbolji za njih te zatim, zahvaljujući potrošačkoj psihologiji, kupili ni najjeftiniji ni najskuplji. Ako im mačka nije prigovorila ostavljanjem izmeta po kući , vjerojatno više nisu pijesku za zahod posvetili nijednu misao.

Postoji nekoliko vrsta pijeska za mace – glineni, silikatni i razgradivi. Svaki od navedenih tipova ima svoje prednosti i nedostatke.

Quick-Paw pijesak za mačke je idealan za posip za zahtjevnu higijenu mačaka.

Ovaj prirodno dobiveni posip bez dodataka izbjeljivača ili boja, doprinosi maximalnoj čistoći malog mačijeg wc-a, a ujedno je siguran i za odvode, te se nečisti posip može bezbijedno prosuti u wc školjku. Quick-paw pijesak za mačke ima moć upijanja velikih količina tečnosti, te formiranja malih čvrstih grudvica u kojima je tečnost zarobljena. Upravo iz razloga što se samo te male grudvice moraju zamjeniti, Quick-paw pijesak za mačke je ekstremno ekonomičan, a dodatak sode dodatno povećava njegovo antibakterijsko djelovanje.

NAČIN UPOTREBE: Napuniti do visine od cca 5 cm -Grudvice i čvrsti izmet svakodnevno uklanjati -Dopuniti svježim posipom nakon čišćenja -Mijenjati sa novim posipom svako 3 dana ili po potrebi -100% siguran za odvode.

Podijeli objavu:

Facebook
Twitter
LinkedIn