Quick-paw® kompletna hrana za mačke

Najjednostavniji način za osiguravanje potpune i uravnotežene ishrane je odabir prave hrane za Vašu mačku.

Quick-paw® proizvodi specijalno su pripremljeni tako da garantuju uravnoteženu količinu svih potrebnih sastojaka, siguran kvalitet i raznolikost ukusa, a istovremeno su jednostavni za korištenje.

Cijeli proces prerade sirovina i proizvodnje gotovog proizvoda se odvija na namjenski specijaliziranoj opremi koja je najsofisticiranija u ovoj oblasti.

Od samog početka Quick-paw® radi na stalnom razvoju receptura primjenjujući najnoviju tehnologiju  koristeći pažljivo odabrane i pripremljene sastojke.

Radimo naporno da bi osigurali konstantan kvalitet proizvoda tako da  hrana za Vašu mačku ostane istog  kvaliteta svaki dan.

Sirovine odabiremo  iz najboljih  prirodnih izvora koji imaju visoku nutritivnu vrijednost i obezbjeđuju Vašoj mački čistu i prirodnu ishranu.

Formulacija Quick-paw®  hrane za mačke obraća posebnu pažnju porijeklu i kvaliteti sastojaka s deklaracijom koja garantuje premium kvalitetu s ukusnim proizvodom u ambalaži.

Najjednostavniji način za osiguravanje potpune i uravnotežene ishrane je da vjerujete stručnjacima.

Quick-paw® proizvodi specijalno su pripremljeni tako da garantuju uravnotežen nivo svih hranjivih sastojaka, siguran kvalitet i raznolikost ukusa, a istovremeno su jednostavni za korištenje.

Hranjive materije su neophodne za izgradnju organizma i njegovo normalno funkcionisanje.        

Quick-paw® hrana je kvalitetan izvor hranjivih materija u različitim koncentracijama i odnosu, u zavisnosti od vrste hrane.

Za normalno odvijanje svih funkcija životinjski organizam zahtijeva svakodnevno  više  desetaka hranjivih materija (oko 90). Kako sve hranjive materije organizam ne zahtijeva u istim količinama, s tim da im je i fiziološka funkcija drugačija, stručno uravnotežena Quick-paw® hrana sadrži dobro balansirane hranjive materije za rast i razvoj Vaše mačke.

Podijeli objavu:

Facebook
Twitter
LinkedIn